Rib-tur!


I lördags så överraskade jag min sambo med en rib-båtstur, med vänner. En tur på 3 timmar med 3 stopp för att dricka en öl,vin cider el. alkoholfritt. Han fyllde år igår och jag ville hitta på något roligt, någon upplevelse än att bara gå ut på krogen o fira.
Han blev nöjd och vi hade skit kul! =D


Idag blev det en pizza bit (över sen igår) till frukost, nyttigt! Snart måste jag dra mig in till "city", har några små ärenden.
Imorgon är det upp ganska tidigt och iväg till skolan igen, är inte alls sugen. Har sett vår VFU (praktik) uppgift som ska vara klar v.38, det är mycket som ska skrivas och iakttas när man är ute på sin praktikplats. En ganska stor eximinations (osäker på stavningen) uppgift som ska vara klar på så kort tid =(..hur ska jag hinna det?

Det är bara att kämpa på... minst 3 år kvar, bara..


LOVE ♥


baknings försök..


Har bakat idag, en sockerkaka! Blev sugen på att baka när jag såg att en annan tjej nyss hade gjort det.
Jag vet inte vad som har hänt med mina baknings "kunskaper", förr när jag bodde hemma hos mamma så bakade jag väldigt mycket, var riktigt duktig på det med. Men sen när jag flyttade ut och ihop med min sambo har det bara gått utför! Det måste vara våran ugn det är fel på. Sockerkakan jag bakde idag blev torr =/ men det måste vara formens fel, den var så himlans smal så kakan blev väldig smal. :p

Men men...

Har nyss ätit middag med, fisk i en grymt god sås och kokt potatis! yummi =D

Nu blir det nog slappa hela kvällen, ska försöka få med sambon ut på en liten promenix senare, får se hur det går ;p

Ha det bra

LOVE ♥


Host host host...

Det  är det jag gör nu mest på kvällar, nätter o mornar, hostar! Har köpt lite medicin nu som jag hoppas kommer dämpa hostandet!

Har kommit hem från frisören nu, blev ingen markant skillnad men håret ser fräschare ut och mer livat! Blev lite ljusare och lite (lite) uppklippt, jag vill ju behålla min längd så då går det inte att klippa upop det för mycket.

Igår var det shopping dags, åkte iväg till torp med Jessie, hittade bl a nya skor o t-shirt!
                             

Nu ska jag försöka vila en stund!

LOVE ♥

                       

Ingen sovmorgon här inte!

Alldeles för tidigt vaknade jag idag, min första semester dag denna vecka och jag vaknar 05.30 (cirka).. Har inte sovit så mycket inatt heller pga. att jag tog en hostmedicin igår innan jag lade mig, som jag inte alltid kan sova utav och som ibland kan ge hjärtklappning med =/ med det är inget farligt plus att jag vekligen vill bli av med min rethosta! Den är mindre retlig idag, hoppas det håller i sig för då var det värt en helnatts förlorad sömn ;p


I helgen har jag jobbat (ovanligt!) Hann med att kolla på en ny lägenhet inne i S-sund, vi är lite sugna att flytta in dit till "civilisationen", vi trivs bra här ute på landet men det hade blivit smidigare om vi fick köpt oss en lgh inne i s-sund istället.. Får dock se hur det blir med just den som vi var och kollade på, behövs renoveras för minst 100.000....
Hann även med att grilla hos några vänner på lördagsaftonen,myspys!

       

Vi hörs.

LOVE ♥



Back igen!

Puuh, nu fungerar den igen. Vet inte riktigt vad som var galet men nu funkar den igen =D Hoppas bara att den inte krånglar igen..

Nyss ätit tacos och kollar på Friidrott på tv, lugn och skön Fredagskväll, blir jobb imorgon med ska ta en timmas rast imorgon, ska på lägenhetsvisning! sedan blir det jobba på söndag igen!
men efter det har jag semester 1 vecka innan skolan startar igen. Och nästa vecka händer det grejer, ska b.la. klippa mig, inhandla studielitteratur, handla presenter, min sambo fyller år, och kalasa!

Ser fram emot denna vecka!

Majsan har fått en dåliga vana att lägga sig på balkongräcket =/ inte bra...

Ha en bra helg..igen!

LOVE ♥

Datorn fungerar inte hemma =(


För tillfället så fungerar inte min dator hemma =(, sitter hos en kompis nu!  Datorn går inte ens att starta riktigt.. hmm...

Har åkte båt idag! Grymt kul blåste ganska rejält och skvätte vatten på oss men vi fick oss ett gott skratt! =)

Blir mer uppdateringar när datorn fungerar igen, hoppas inte det dröjer allt för länge =(

LOVE ♥


Trevlig helg!



Har haft en trevlig helg! Myccket firande och träffat trevligt folk! Trots arbete på sön så kunde jag bara inte motstå att svänga de lurviga på lördagsaftonen med. Denna helg har jag o min sambo haft en fördel o kunna sova på Torget, min mormor har en lägenhet där, detta är väldigt, väldigt cenrtalt, vilket är kanon!


Vår lille bebis (Majsan) har nog inte haft det så roligt dock, hon har fått sova ensam på nätterna! Men hon har ju överlevt ;)

Lisa&Jag       Jessie

Nu blir det till att äta frukost o sen åka in till Jobbet!

Har ni haft en bra helg?

LOve ♥



BFF..



Har kollat igenom hela säsong 2 av Paris Hiltons my new BFF, oja det blev en andra säsong för i den första säsongen var hon som blev bff, Brittney bara ute efter kändisskap :p
Men nu har Paris fått sig en ny BFF! =)

Idag blir det jobb, hoppas dagen går fort för längtar verkligen till ikväll. Ska hem till Frida, hon fyller år på söndag så det blir lite kalasa idag, sen blir det utgång i s-sund!

Hoppas ni får en bra helg.

LOVE ♥


Yepp...


Och nu "halv"ligger jag i sängen med datorn i knäet, strax måste jag gå upp o äta frukost och sen bär det av till jobbet.
Det är redan onsdag idag =) denna vecka har gått väldigt fort, och det glädjer mig! Snart är det Fredag och då blir det kalasa!

yepp, yepp ha en bra dag!
 Vi hörs
                  LOVE ♥



- Vem faan är snygg när den sover?!



Då är det bara några veckor kvar tills skolan startar igen! Har börjat kolla på vad studieböeckerna kostar, bland annat hittade jag priset för 3 st böcker som jag måste köpa, ca800kr för TRE böcker! =/ Galet dyrt, med tanke på att det är väldigt många fler böcker som måste köpas..... yeye..

Nu kommer lite bilder från de senaste dagarna som gått  ;)



LOVE ♥



Björn Rosenström!


Var och kollade på när Björn Rosenström spelade igår!
Innan var vi hemma hos en vän och grillade, drack gott och lyssna på mysig musik =)

        

Kvällen brev väldigt lyckad, hade trevligt och träffade massor av bekanta som det var ett tag sen jag såg! Var pigg när jag vaknade och skulle upp och jobba, är hemma tidigare idag med, fick slutat 4timmar tidigare än jag skulle, men när det är så här fint väder tackar jag inte nej att få gå hem tidigare!

Underbart!

Imorgon är jag ledig och hoppas på lika fint, soligt väder.

LOVE ♥

Fina fisken!


Imorgon är jag ledig! Åh gud vad skönt det ska bli att få vila från jobbet lite, behöver verkligen en ledig dag.

Så här såg gårdagens mat ut när den stektes :p Ny fiskad direkt från havet (eller inte!)
Fina makrillar! De smakade riktigt gott, Jo fick till dem bra och gjorde en kanon god sås till med rom, dill o lite annat. Men kunde inte äta så mycket av det ändå....

Imorgon blir det nog en sväng till Haddocks, då Björn Rosenström ska spela där! Börjar kl 11 på tors så orkar nog gå en sväng o få svängt de lurviga =)

Hörs imorgon!  Natti
                                                        LOVE ♥


Köpa kläder! Me like!!


Tänk att det är så roligt att shoppa! Längtar verkligen tills nästa löning då jag ska inhandla nya plagg till höstgarderoben.
Men det kommer mycket utgifter i augusti då skolan börjar igen och jag måste inhandla nya böcker, månadsbusskort m.m.

Nu är det "bara" ca tre år kvar tills jag är färdig utbildad lärare =)  undra hur mycket csn lån man hinner ta innan dess?! =/

Fick slutat tidigare från jobbet idag och det kändes väldigt skönt faktisk, är väldigt trött efter dessa 10timmars passen flera dar i rad. Det tar lite på ens krafter...

Idag blir det makrill, potatis o lingon till middag.. jag är inte 100% förtjust i makrill med det får gå ändå! En av min sambos favvo mat, så jag får ställa upp och äta det någon gång ibland ;p

Vi hörs!
                        LOVE ♥


Inte förstod jag att det skulle klia =/


Herregud vad den nya tattoon kliar! Inatt sov jag ingen sammanhängande sömn för att det kliade så... hmm! men det är nog normalt, med tanke på att den läker nu. Det är ju likadant med sår, de kliar när de läker.. men jag blir lite lätt galen på den!

Ikväll fick jag räkor, cola, ekologica vin, baguette och majonäs framdukat på bordet när jag kom hem från arbetet plus Tända ljus, det var super mysigt och gott!

God natt gott folk, vi hörs!

Love ♥



RSS 2.0