Våren på G?

Efterlängtat att det kommer lite regn måste jag säga :) Just nu vill jag att våren ska komma fram! Snön har varit härlig men nu får det var nog..
Men har hört att det ska bli minusgrader snart igen, så får se hur det blir med våren på ett tag...



Begravning!

Idag har jag varit på begravning för min gammelmormor Aino.♥ Jätte fin begravning, dock mycket finska (eftersom hon + hennes 13 barn är från finland) svårt att förstå för mig som inte kan språket.. Något som var  extra fint var när alla samlats och satt sig på sina bänkar i kyrkan så börjar solen lysa..och den lyser precis på kistan och blommorna runt omkring, var det hon som ville visa att hon ser oss??!
Jätte fin begravning, präst och blommor.
Vila i frid!

Nu på måndag får vi vår nya lägenhet! Blir till att flytta lådor och lite smått o gott hela veckan, sen är det tänkt att vi ska flytta de större möblerna i helgen! Ser fram emot detta men kommer sakna min lilla bebis katt Majsan :´(

En liten update om vad som sker nu! ;)

Puss ♥

Torka

Nu har jag hamnat i en sk. "bloggtorka" igen känner jag.
Så därför kan uppdateringarna bli färre nu ett tag framöver, men jag ska väl hitta gnistan strax igen så kika in med jämna mellan rum och se när jag uppdaterat ;)

Ska bjuda på en liten bild av 2 av mina älsklingar här hemma när de somnade på soffan igår kväll!






Kärlekens dag!

Idag ska kärleken visas lite extra! ♥

Har haft en underbar dag men min stora kärlek, den har varit lugn och mysig!
Det stod 10 röda rosor på bordet i morse när jag vaknade och vi har ätit en hemlagad 3rätters nu ikväll! Telia bjöd på gratis film på tv (video on deman?!) så den har vi precis kollat klart på, eller jag för johan somnade efter 20min =) Han sover fortfarande på soffan så ska leda in han till sängen strax! hihi

Har haft en fullspäckad helg med många roliga inslag!
Nu får det bli sängen, ska till skolan imorgon!

Hoppas ni har haft en bra dag och helg!

Kram


Äntligen Fredag!!

Nu är det snart helg igen och jag är ledig hela helgen! Fast den är fullbokad av andra aktiviteter än jobb :)
Ska in ett par timmar till skolan först, jag har blivit så bekväm av mig att jag tar bilen in till tåget istället för att krångla med massa byten av bussar osv. nu på morgonen! Vill kunna sätta mig ner och känna att här ska jag sitta i några minuter.. som jag kunde förr med bussarna härifårn innan västtrafik la om alla linjer, skit!

Det verkar blåsa ute och blåst plus kyla är ingen rolig kombination... men man överlever nog ;)

Ni får ha en bra dag så kanske vi hörs senare!!

Kram!

Promenera i solen!

Det kommer hända idag!
Ska strax möta upp min mamma & mormor för att promenera i solskenet! Jag verkligen suger in alla solstrålar då jag har längtat efter att få träffa dem igen, det var ju länge sen de tittade fram! =)
Efter promenaden blir det kolla på lägenhet åt mamma på torget, sen en liten sväng förbi glasbanken där helgens nyttigheter ska inhandlas!
Får se om jag tränar ikväll, efter en intensiv promenad kanske det inte behövs svettas på "träningscentret"?! :p
Nej nu måste jag skynda mig, ska mötas om en kvart & jag är bara halvfärdig =/

Ha en underbar dag!!

Kramar


Go dag!

Idag har varit en bra dag men roliga inslag :D hehe lite utöver det vanliga ??
Åkte till skolan, som varade i ca 2timmar, skulle ta tåget hem 11.47 men bromsarna ville inte fungera så vi fick vänta tills nästa tåg som gick 12.47 :s. När jag kommer till min slutdestination så möter jag upp en gó barndomsvän vi hämtar senare upp en annan tjej och åker och bada jacuzzi, som låg utomhus!! Men det var super mysigt, det snöade massor men det gjorde ingenting! jacuzzin var hemma hos barndomsvännens föräldrars hus, så när vi badat färdigt har hennes mamma med sig 2 Australienare (osäker på stavningen) hem (dom var på resande fot,ska vara borta 9månader från sitt hem så de har rest ett tag..de skulle återvända hem i Maj) så det blev en fika med dem och jag fick övat lite på min engelska talförmåga ;)  Efter detta åkte vi hem till Jessie (som barndomsvännen heter) och åt god kycklingfilé med klyftpotatis o basilikasås! Och efter detta träning! :D

En rolig, trevlig och rätt så intressant dag!
Så nu är jag helt slut och måste nog gå till sängs ;)

Hoppas ni med haft en bra dag!!?

Kram

Go dag!

Idag har varit en bra dag men roliga inslag :D hehe lite utöver det vanliga ??
Åkte till skolan, som varade i ca 2timmar, skulle ta tåget hem 11.47 men bromsarna ville inte fungera så vi fick vänta tills nästa tåg som gick 12.47 :s. När jag kommer till min slutdestination så möter jag upp en gó barndomsvän vi hämtar senare upp en annan tjej och åker och bada jacuzzi, som låg utanför! Men det var super mysigt, det snöade massor men det gjorde ingenting! jacuzzin var hemma hos barndomsvännens föräldrars hus, så när vi badat färdigt har hennes mamma med sig 2 Australienare (osäker på stavningen) hem (dom var på resande fot,ska vara borta 9månader från sitt hem så de har rest ett tag..de skulle återvända hem i Maj) så det blev en fika med dem och jag fick övat lite på min engelska talförmåga ;)  Efter detta åkte vi hem till Jessie (som barndomsvännen heter) och åt god kycklingfilé med klyftpotatis o basilikasås! Och efter detta träning! :D

En rolig, trevlig och rätt så intressant dag!
Så nu är jag helt slut och måste nog gå till sängs ;)

Hoppas ni med haft en bra dag!!?

Kram

kollat fel på mitt schema...

det är en kort ONÖDIG dag iskolan imorgon.......

orka!

Vad händer egentligen..

Jag undrar vad som händer med min träning egentligen...jag bokar och bokar och bokar mig på pass, men ungefär så mycket som jag bokar bokar jag senare av! Inte bra... blev väldigt sugen när jag tidigare idag läste en gamla klasskompis blogg, om hennes träningsvanor och mat som hon skall börja med! Jag önskar verkligen att jag kunde vara lika duktig som hon är, det är grymt! =)

Idag har det inte varit någon skola, men jag har åkt in till Gbg och fått klippt mig hos en som går på frisörskolan, slingningen kommer ske i helgen på studion som hon arbetar på! Kommer nog bli fint,fint!



Hon lockade sedan håret med en plattång, vilket blev jätte snyggt, dock försvann mycket av lockarnas "lyster" på hemresan! :p
Tror hon allt ska få berätta hur hon gör, för skulle väldigt gärna vilja lära mig det! :D

Grönsakssoppa blev det till middag idag igen, men det är så himla gott och enkelt så det gör mig ingenting!
Imorgon har vi heldag för en gångsskull i skolan, så då blir det soppa till lunch med ;)

Ha en trevlig afton!

Kram ♥

Sol

Solen skiner idag och det ser underbart ut ute!! Har lust att ta en promenad innan jobbet men orkar inte..kanske orkar gå och hämta posten som jag inte hämtat in i slutet av veckan :p
eller så tar jag och sover en stund till efter jag ätit klart frukosten :) i inväntan att åka till jobbet..

Typiskt att melodifestivalen bara håller på till 21.30, eftersom jag antagligen slutar 21 så hinner jag inte se det.. men kan ju alltid kolla på play senare! :)

Ni får ha en bra dag!

Kramar

Natti & sov gott!



Ska strax gå och lägga mig, hoppas på en hel natts sömn för en gångs skull!
Jobba imorgon =/ Är inte ett dugg taggad för detta... men men...

Ni får sova så gott eller ha en fortsatt trevlig fredagskväll! ♥

Ps. Solsidan är grymt bra, lätt mitt nya favvo program!
Har ni sett det? =)


Jag♥rödvin!?

Jag, Katten och ett glas rödvin  Patetiskt,ja visst!!!





HAHA!

stänga in mig i en glasboll?!



herregud vad jag känner mig grinig o allmänt sur :p Det är inte meningen att det ska gå ut över andra men det hjälps inte... jag vet inte varför jag är på sånt här humör heller och bara det att inte veta anledningen är ju skit!
Allmänt neggo (= negativ) & vill ingenting!
Jag tror jag måste komma bort till värmen och solen, slippa skolan, jobb, stressen och det gråa här i sverige!
Tänk att få ligga på en strand i värmen och bara leva för dagen, inga måsten, ingenting! Bara jag, solen, sandstranden, en drink i handen och love!
Någon som vet något land som är varmt nu i mars?!!

Nej, nu ska jag gå och låsa in mig själv i en glasboll!!?



skumt med "designen"

hmmm igår eller vilken annan dag det nu var i veckan så skulle jag ändra min design här med de som redan finns förinställda på blogg.se.. så tryckte jag på en men så var det så segt och den ändrades inte.. MEN nu ser jag att jag har fått en svart konstig design :/
skumt att det kommit så långt efter plus att jag avbröt den att jag ville ha den.. så nu ska jag försöka ändra till någon annan förinställd.. önskar att man kunde det här med att designa för just nu känns allt så himla opersonligt vilket gör att det är tist o skriva.....
Vad tycker ni?!

kram



Mysigt värre..

Igår efter den korta onödiga skoldagen så åkte jag hem till min mamma! Sov över där och vi hade det hur mysigt som helst, åt pizza, drack rödvin,pratade & kolla lite på tv. Sov hyfsat bra inatt med, vaknade tilll någon gång & då låg min söta majsan brevid mig och sov ♥
Nu är jag hemma igen, ska försöka packa ner de flesta glas i flyttkartonger & andra saker som inte kanske behövs på en månad! =)
Snö, snö och åter snö det är det som sker ute just nu och mer är påväg ner från himlen :s Fast det är väldigt mysigt..var ute och gick med mammi en timme föut!

Imorgon är det skola igen, heldag! Ska nog sova hos min syster imorgon för är ledig på fredag! Nu är det inte många dagar tills min LOVE kommer hem från fjällen! =) *Längtar!!


Kraam

Rotfruktssoppa..me like!

Gjorde middag till mig själv och det blev en rotfruktssoppa som bestod av:
  • potatis
  • morötter
  • lök
  • 2 olika rotfruktssorter som jag glömt namnet på :p
  • grönsaksbuljong
  • ris
  • majs
  • broccoli
Den blev så ortoligt god, och super enkelt att göra! Tur att det blev en hel del över så jag kan föräta mig på den i några dagar! =)
Imorgon ska det nog bli pizza med mamma, hon var sugen på det för det var sååå länge sedan hon åt det och eftersom jag & min bebis katt ska sova där imorgon så ska vi ha lite tisdagsmys!

Hade tänkt plugga idag, men det har inte gått o göra alls inte lätt att börja när motivationen är noll! kankse får ro till det lite senare?!!
Ikväll blir det nog sängen tidigt, ska upp väldigt tidigt imorgon inför skolan :p Kort dag imorgon så det blir skönt & sen är jag ledig på onsdag! =)

Kram




Februari

1.a Februari

Nu kan nedräkningen börja inför inflyttningen! Endast en månad kvar plus att det är ju lite färre dagar i feb. vilket gör att månaden kommer gå fort!? =)
Har sovit sådär i natt igen, vaknade några gånger och när jag väl sov som godast så vaknade jag av att det skottades snö tidigt väldigt tidigt i morse! Typiskt :p
Hade tänkt träna idag men har blivit himlans förkyld så det är ju inte så bra att träna då...

Vad ska ni hitta på idag??






RSS 2.0