allmänt ensam babbel!!

När jag är ensam så funderar jag väldigt mycket på allt möjligt... det är för många tankar som får plats inne i huvudet som inte försvinner ut utan bara snurrar & snurrar... nu snurrar tankar som att jag orkar inte med mina studier, är det det jag vill, är det värt all slit och utmatning som den ger..vad lär jag mig egentligen.. kommer jag orka hela vägen ut..varför utsätter man sig för denna press och stress..?
Men vad skulle jag annars göra om jag inte plugga nu?! Hade jag haft ett visst antal miljoner på banken så hade jag rest och sett världen :D Levt lyxlig och shoppat varje dag.. hehe men så ser inte livet ut och det är väl bara att bita i det sura äpplet!

Att jag sover dåligt nu hjälper mig inte heller att må bättre & att min älsk är borta  en vecka och inte kan få mig på andra tankar gör inte heller saken bättre.... Ska faktiskt sova hemma hos mamma en dag nu i veckan, kan bli lite mysigt..det var ju ett tag sen jag övernattade hos min mor =)
Nu får det vara slut med att tycka synd om sig själv och få er att läsa om det :p
Hoppas ni mår bättre och sov så gott!!

Kram

ingen rubrik ;)

Inatt har jag sovit uruselt..har gjort det flera nätter i rad nu :/ Jag tror att det har med skolan o göra, det är så himla mycke skrivaarbete som ska göras innan mars + tenta + att vi flyttar + Vfu.. känner att jag orkar verkligen inte detta!! Har ingen ork, vilja eller motivation... hur ska man fixa det?

Igår åkte J till fjällen så blir ensam en vecka... Idag har jag varit hos min pappa en stund och firat min lilla syster som fyllt 18, bjöds på jätte god mat o bakat! =)

Nu kommer jag inte på något mer o skriva om ;)  men ni får ha det bra i snövädret!

Puss ♥



uppdatering igen ;)

Fick nyss ett samtal från J...
vi har fått några fler bud på vår lägenhet så vi kommer nog få sålt den, nu i månaden :D yeeey!

Vår fina lägenhet, känns lite trist att lämna bort den :/ men vi kommer ju närmare centrum o kollektivtrafiken plus att man alltid kan få det så fint igen.. någon gång i framtiden! :D

Se bilderna från hemnet här!!




Seg som vanligt...

Haha, nu har det blivit segt med inlägg här :p
Liten update sen senast:

* Avatar i 3D, Gå och se om ni inte redan sett den! Jätte bra film (& ella man blev inte deprimerad)
* Få sålt vår lägenhet går lite trögt (hört att det är lättare att få sålt på sommaren?) så det får nog bli att vi hyr ut        den i andra hand, som tur är har vi redan en som kan flytta in då vi flyttar ut :) (om den inte blir såld innan dess)
* Skola, går trögt..mycket att läsa och kursen är inte allt för rolig.
* Bilen ska lagas imorgon, denna gång går det inte på garantin så får punga ut med mer pengar
* Solen lyser idag och det är underbart, saknar bara 20grader plus ;)
* Fika med Jessie idag ,när hon väl vaknar ;) Hon har jobbat natt och därför sover hon halva dagen efteråt!
* Klarade omtentan (om jag inte redan skrivit det) Skönt att inte tänka på grammantiken längre!
* Utgång på fredag med några från Bk.
* J åker till fjällen på söndag o blir borta 1vecka..
* Majsan ska bo hos mamma tills vi får en ny lägenhet (igen) inom st-hem, där man får ha katt!!
* Längtar enormt efter att få flytta in i den nya lägenheten i mars!

Gott & Blandat om vad som skett/sker i mitt liv just nu!
Måste försöka bli bättre på att blogga igen! :p

 

Puss ♥




Johan Falk!

I afton kommer det mysas framför Johan Falk :D Fruktsallad & en bra film det är fiiina grejer!

Nu på kvällskvisten landade min mamma på Landvetter efter en vecka på Lanzarote, som hon fick i 50års present förra veckan!! Hon var överlycklig och hade trivts jätte bra med sol o god mat!

Skrivit ut mina arbeten i textproduktion & textanalys som ska lämnas in imorgon, får se vad det blir för omdöme på dem....
Och imorgon ska jag o jessie kolla på Avatar i 3D inne i Gbg :D Hör hört att den ska vara jätte bra, så får se om den lever upp till sitt rykte ;)

Ni får ha en bra söndagskväll så hörs vi!

Puss

Vad har jag gjort...

Hela dagen har jag suttit framför datorn!! Och tiden har gått jätte fort, nu är det redan kolsvart ute igen...suck! Har suttit här sen klockan 10 imorse, har arbetat med ett skolarbete som avbryts av annat bloggläsande, facebokande m.m. Men nu är jag snart färdig med mitt skolarbete.... Tack Sanna, för dina kommentarer på det! =)

Drack varmchoklad i morse med minimarshmallows (vet inte hur det stavas ;)), Gott gott, men brände mig som f*n på tungan.. så blir det när man är för ivrig o bara vill ha!!

Ikväll blir det tacos med några vänner! Kommer blir mysigt.
Och helgen är här! För en gångs skull är både jag och J lediga tillsammans! =)

Ha en bra fredag!

Kram



Sweet as candy!

God kväll!!

Är väldigt nöjd med min nya mobil som jag fick hem igår! =) Väldigt enkel men passar mig pefekt, mäskte dock idag att det krävs ett minneskort! En vän skulle Blåtanda några låtar till mig men fick bara plats med en endaste... :/

Idag blev vi färdiga med grupparbetet! Gott jobbat, så imorgon är vi lediga.. måste bara skriva klart ett skolatbete & fixa lite på ett annat! Hoppas jag hinner färdigt med allt imorgon så jag kan få hela helgen fri! =)

Nästa helg är det visning på vår lägenhet! Hoppas det kommer många spekulanter! Nackdelen med vår lägenhet är att den ligger lite off, man måste ha bil när man bor här, om man inte är så lata som vi är, för då kan man cykla ;p

Köpte massssaa godis idag som jag knaprat en hel del på efter dagens combat träningspass! Inte bra för mina gaddar eller formen ;P

Ni får ha en bra kväll!

ps. kolla in vår lägenhet här



Börja om från början!?

Tjolahopp!!

Nu var det dags (igen) att försöka börja skriva mer regelbundet här! =)

Den 1 Mars så ska jag och J flytta till en hyreslägenhet, så nu är vi på G att sälja vår bostadsrätt, mäklarn + fotograf var här idag och tog kort som skall publiceras bla. på Hemnet.
Kommer bli spännande och skönt att komma närmare "centrum", bättre komunikation och närmare vänner! Nice!

Skolan tar upp grymt mycket tid, skulle behöva en lååång ledighet med sol,bad & värme! Men det får vänta.

Idag fick jag min nya mobil med posten, rosa, enkel & fin. =)

Idag blir det säng tidigt, imorgon väntas en ny skoldag & senare på kvällen träning! Ska verkligen bli skönt att få starta träningen igen, har varit väldigt dåligt med träningen på de senaste månaderna! Men nu är det på G igen!

Ha det gott!!
Vi hörs!





RSS 2.0