Nu är det på plats!


Nu har jag en tatureing, är väldigt nöjd med den med!
Den blev dock lite mindre än jag tänkt från början, men storleken passade bäst på min handled sa hon (tatueraren).
Ni får se och tycka själva.

FÖRE EFTER

LOVE ♥


Nervös!


Endast 2 timmar kvar (lite mindre) tills jag ska tatueras =)  Är lite nervös över att inte veta hur jag kommer reagera på smärtan...
Jag har väldigt ont av att ta blodprov, då jag blir svimfärdig. Hoppas inte detta händer nu med! Nu tas det ju inget blod direkt från mig så förhoppningsvis reagerar inte min kropp (hjärna) på samma sätt!

See ya!
                     LOVE ♥


Fotmassage?!

Det är vad jag hade behövt just nu! Har lite ont i fötterna efter dagens arbete, skulle behöva fotmassage!
Undra hur många steg man tar en dag på jobbet? Får önska mig en stegräknare i julklapp =)

Nu mår jag bättre, förkylningen är borta och har inte hostat någonting idag på dagen! Yeey.

Nu blir det varmamackor, finns det något enklare som är så gott?!

Imorgon är det tatuerings dags! Men direkt när jag är klar med den ska jag åka och jobba.. får se hur det går =) (bild kommer senare)

Hörs!
           LOVE ♥

Sjuk =(


Jaha då var man sjuk, fick ta ledigt i måndags det hade inte gått o jobba =( Vilat och bara tagit det lugnt genom att kolla på några filmer.
Under dessa dagar har jag sett på : Seven Pound, The Pridge, Mirrors och kollat på alla avsnitt av 16 and pregnet på MTVs hemsida... nyss kollat på Paris Hilton BBf och Ghost whisper... Älskade tv =D

Fick åkt upp till Time förut och köpte ägg och grädde.. orkade faktiskt göra en ugnsomelett med kantarellstuvning, men efter jag ätit det lilla jag åt, mådde jag illa =/ igår åt jag bara 3 smörgåsar och popcorn.. konstigt, men det måste vara för att jag är lite sjuk...

Hoppas på att bli bättre så jag orkar jobba tor-sön sen!

Syster fyller 27 år på söndag och hon har verkligen ålderskris =p ska se om jag orkar träffa henne imorgon kväll när hon ska lämna sin ena son hos mamma som ska vara barnvakt.. Det är inte så ofta vi ses nu för tiden, trist!

Får se om jag får besök av Lisa med hennes Atlas imorgon, om hon vågar ta sig hit pga. mitt sjuka tillstånd :p
Lilla Atlas!! Bild tagen av mig =)

Ha det bra! Hörs ♥
LOVE!
Ps. På fre ska jag tatuera mig =)


Work work and some fun!


Har haft en trevlig helg, trots att jag dragit på mig en väldig snuva! Har jobbat fre + idag, igår träffa jag johans bror, nyss hemkommen från Thailandsresa, hade inte träffat honom sen vintras och nu var han ca 35kg lättare! Bra jobbat där! =)
Igår kväll hade även en vän en hemmafest, som det inte blir allt för ofta att man går på nu för tiden! Mycket skratt & dans!

Får se om jag klarar av att jobba imorgon, trodde inte att jag skulle orka med alls att jobba idag pga. förkylningen, men det fick gå..fick bita ihop o kämpa på. men mår jag så här i morgon så måste jag ringa in o sjukanmäla mig =/

På fredag händer det något roligt! Men vad får ni veta då ;)

Snart blir det att krypa till kojs o sova bort snuvan!

LOVE 



Ledig..träffat...Tränat..tittat..


Idag har jag varit ledig!
Har träffat en gammal vän som annars pluggar till Polis i Sthlm, Köpte med mig en super god bulle från mitt gamla cafe jobb.. och den var lika god som jag minns den! Vännen och hennes sambo har köpt en lite valp här från västkusten som de ska ha med sig upp till sthlm sen! Han var jätte söt, rasen heter Tollare. Hans mamma är med i en tv reklam som går nu! Urgullig!  =D

Sen blev det träning, med ett nytt pass, Bodyattack! Grymt rolig och svettig träning. Älskar när man blir så svettig att det bara rinner, för då känner man att man verkligen ansträngt sig och gett järnet!

Nu kollar jag på Let´s dance..sen blir det krypa ner brevid min sovande sambo!

Love

E.M.D var på jobbet!


Idag hade vi besök av gossarna från E.M.D! =) Tyvärr hade jag rast då, så stod inte i kassan =/ fick inte träffa dem personligen men fick sett dem =D

Vår restaurang har ett bra läge där vi ligger, kommit in flera kända personligheter! Det är väldigt kul o trevligt!
Konstigt att man blir tills sig bara för att en person råkar vara lite känd =D

I helgen har det inte hänt så mycket, jobbat och verkligen slitigt! Blir fortsatt jobb nästan hela veckan....

Vi hörs!

  LOVe

Bild från: http://idasofi.files.wordpress.com/2009/03/emd1.jpg

ledig dag igen..


Har varit ledig idag med! Har verkligen slappat =) Börjat på en ny bok : Hatet av. Anders Nyqvist. Den verkar väldig bra.

När jag läser böcker så tycker jag helst om att läsa sånt som är verklighetsbaserat, jag fastnar mycket lättare för en sådan bok, hur hemsk den än är och hur dåligt jag kan må av den så lusläser jag den tills den tar slut. Är det en riktigt bra bok som berör mig så har jag läst klart den på nästan en dag eller ett dygn! Om jag får tiden till att läsa den hela tiden!
Några böcker jag kan rekomendera är:
  • Skadad - Cathy Glass
  • Smuts - Katrina Wennestam
  • Pappa utan barn - Stefan Blomgren
  • Gömda - Liza Marklund
  • Alla böcker skrivna av Roslund & Hellström
  • många många fler....
Nu ska jag fortsätta läsa i boken tills Jo kommer hem! Middagen står redan i ugnen, idag blir det pastagratäng med kyckling o bacon m.m.

Ikväll ska jag hämta mormor och morfar från Säve flygplats, de har varit utomlands på födelsedagskalas (kommer inte ihåg vilket land). Ett stort kalas med ca 200personer som kom till det stället som 3 vänner till dem hade gemensamt! Coolt! =)

Ha det gott!

                         LOve


Träning



Idag är jag ledig!
Ska strax äta frukost o sedan iväg o träna Balance på Sportlife!

Vad ska jag hitta på sen tro?
Vi får se...

I Måndags var jag hemma och Mikka, dom har fått det väldigt fint i sin nya lägenhet! =) Det blev endast en promenad till affären och där handlade vi lite bröd o gjorde varma mackor, mums! Och till efträtt blev det rabarberpaj som Mikka gjorde! Fick inte träffat lilla Vilda denna gång men nästa gång vi ses så kanske... =) Fick iallafall träffa Mikka o det var ett tag sedan!

Ha en bra dag!

Love!





today


Blev väckt av att min mamma ringde i hemtelen och till min mobil. Då hon tyckte att jag borde gå upp så jag kunde somna i kväll!
Har haft svårt med o somna på kvällarna, så nu skulle hon vara snäll o väcka mig idag vid 10.00 sen somnade jag om en timma till =p

Mamma ska komma hit så ska vi gå en promenad, hoppas det är uppehåll! Sen tänkte jag bjuda henne på lunch här, vårrullar =)



Sen vid 15.00 ska jag glida iväg hem till Mikka o kolla hur det har blivit i hennes lägenhet och gå en promenad med alla de fem små sötnosarna, hundarna! =*

Nu ska jag bara stoppa in en tvätt till! Det är alltid lika KUL!

Ha en bra dag! Vi hörs!!

Love


Trevlig helg! =)



Fredag efter jobbet fanns det färdig ostbricka med kex när jag kom hem! Sedan bar det av en sväng till Hk, jag körde men hade trevligt ändå =)

På lördagen så fick jag lite sovmorgon, jobbet ringde eoch väckte mig men jag kunde inte hoppa in, för Netta från Borås o jessie skulle ju komma till mig på vår traditions kväll med övernattning!
Mötte Netta vid busshållplatsen i s-sund, och sedan träffa vi Jessie utanför glasbanken för att inhandla något gott o dricka till kvällen!  Sedan en fika på Eat och en inhandling på nya coop.

God mat, skratt o skvaller!!
 
På kvällen bar det av till Hk, Nettas första tur dit! Där vi svängde våra lurviga!
Jessies boy var chaufför och körde hem oss på kvällen, jessie åkte hemåt istället. och nattgästerna blev netta, o anton. Slutade inte riktigt som våra kvällar brukar (netta,jessie,jag), men men! vi hade trevligt. Tack tack för det tjejer! ♥

Blev en liten efterfest här hemma till ca 04.30, solen var på väg upp igen! Inte många timmar det är mörkt på sommaren!

Nu blir det ett kallt glas cola ;)

Love!


Regnet bara öser ner!



Mysigt när det regnar och är lite halvgrått ute, men man blir väldigt slapp. just nu väntar jag tills klockan blir 15.30 så jag kan dra mig iväg till jobbet.
Slappar  här hemma i soffan men min lilla Majsan. Drömde inatt att hon rymde och försvann från mig =/

Imorgon ska Netta och jessie komma hit! Vi har en liten tradition att ses var tredje månad ungefär. Netta bor, jobbar  & pluggar i Borås annars och Jessie jobbar i stenungsund men det blir inte att vi ses så ofta ändå.
Vi tre har kännt varandra sen vi gick i lågstadiet (om inte tidigare.. =/) Vi vill inte tappa kontakten så därför har vi inbokat en helg som alla vi ses, käkar, pratar skit och myser. Ibland blir det vilt festande med! haha!

Det härliga med bardomsvänner är att även fast vi vart ifrån varandra ett tag så känns det aldrig så när vi väl ses, vi vet precis vart vi har varandra.

Ska nog göra mig en mugg kaffe  nu så jag vaknar till liv!
Kan man se mer slapp ut än så här?! =D

LOVE ♥

kan inte sova,ovanligt! =/



Kan inte somna idag igen.. så nu har jag sysselsatt mig framför datorn och kollar in lite fina plagg! har hittat en klänning och 2 t-shirts, men jag har inte så bra med ekonomin just nu så får nog vänta med dom... fast de kanske tar slut innan dess så kanske ska slå till iallafall ;) och försöka överleva ändå tills nästa löning.

nee ska försöka natta mig själv nu. Jo har redan somnat för en stund sedan, lyxigt!

God natt sov gott!!

Puss & Kram



Träffat Xzibit idag på jobbet!

Xzibit!

Jepp, jag tog emot en beställning från Xzibit idag när jag jobbade =) Haha! Hur stor är chansen att han ska komma till lilla Spekeröd i stenungsund till just den Bk jag jobbar på och till min kassa! Grymt tycker jag!! =) Hans livvakt var nog 2 meter lång och 2 meter bred ;) Om inte detta var nog så hade han två homies med sig som kunde svenska och den ena ville ha mitt telefon nummer, trodde han skojade först men när han frågade igen så gav jag det :p goo whit the flow! Får se om han hör av sig! Alltid bra med lite såna kontakter! Tror de var påväg mot Norge, men inte säker...
Men jag tycker detta var en stor händelse i mitt liv, trotts att det "bara" är en kändis, men jag tycker det var grymt kul! Lyssnade på honom i min ungdom på min hiphop period, så det var väldigt kul!
Ville bara dela med mig av detta! =)



Bilder från Google...





Love!!

Jobb..

Nyss hemkommen från jobbet! Men herregud vad segt det gick idag! I bland flyygger tiden iväg  men idag gick det hur ssegt som helst.
Imorgon är det vollybolltunering i st-sund vid baden! Får se om jag ska dit en stund, det börjar i o för sig kl:13.00 och jag börjar jobba kl:12.00 men det håller på till 20.00 så kanske hinner se det vinnande laget :p nja får se....

Det börjar närma sig skolstart igen, jag är inte alls sugen på detta! Det är ju minst 3år kvar tills jag är helt färdigutbildad lärare och just nu känns det väldigt långt borta! Herregud, jag har pluggat sen jag gick i förskolan! Efter gymnasiet pluggade jag till fritidsledare i 2år och direkt efter detta gick jag på lärareutb.. hur orkar jag? Plus att jag jobbat extra på flera olika ställen samtidig =/ Kan man bränna ut sig och är jag på väg?!

Innan jobbet idag så tränade jag med jessie, det blev en lazange efter träningen och sedan en kaffe hemma hos henne innan jag skynda iväg till jobbet och hon in till Gbg för att gå på After Work! *Gottegris ;)

Nu ser jag på So you think you can dance, fast Jo vill se på sporten, så han får kolla i pausen..stackarn! i sånna här lägen hade det vart bra med en tv till..det blir alltid någon som får offra sig när det går två program samtidigt. Får önska mig en liten plattis i julklapp, o se vad tomten kommer med ;p

Vi hörs o sov gott!
         Love

 
Längtar lite till de varma sol dagarna igen, här åker Tobbe wakeboard!



knasig....

Bloggen verkar krångla lite... skulle byta bakgrund och efter det hänger den sig på något konstigt sätt.. jag har lagt in ett inlägg idag..vet inte om ni kan se det?!

Får försöka fixa till det när jag kommer hem från jobbet ikväll...

love..

.......idag....

Idag vaknade jag när min sambos klocka ringde runt 06.00, kände mig hyfsat pigg men låg kvar och somnade om(såklart), och nu är jag väldigt trött istället! Hade jag gått upp dåå kanske jag hade varit mycket piggare än vad jag är nu!?

Idag blir det balance träning med Jessie, skönt med lite avslappnande träning som ändå är bra för ens kropp o själ! Sedan tänkte jag föreslå att vi köper med oss någon from av mat, som en sallad kanske och åker upp till min mammas lägenhet och äter den där. Har hand om mammas post nu när hon befinner sig i Tuninsien i ca 30graders värme, inte alls avundsjuk!    ;)

Sedan blir det jobba igen, ska försöka få min semesterersättning i juli månad. Arbetsledarna vet ingenting om när man får den och hon som betalar ut lönerna sa bara att jag skulle prata med den ansvarige där jag jobbar... men träffar nästan aldrig honom, hoppas han är kvar när jag kommer idag då ska jag fråga hur det ligger till med att få den utbetalad...
Hade vart gott med lite extra pengar då jag inte jobbade många timmar i Juni =/

Nu ska jag kolla igenom senaste avsnittet av Paris Hilton BFF, jag fattar inte varför jag har fastnat i detta oändligt onödiga och löjliga tvprogram... men ändå måste jag kolla på det.. Hjärnan fungerar skumt ibland! haha!!

Bild från när vi var i Sthlm o kollade på Bruce Springsteen! *Grymt bra!
Love...

God nattsömn?!

God morgon!

Vad jobbigt det är när man inte kan somna på kvällarna... när man bara ligger och funderar på allt och ingenting men ändå är jätte trött. Läste någonstans att om man inte kan somna så är ett tips att: ligg inte kvar utan gå upp o gör någonting en liten stund och gå sedan o lägg dig igen. Igår fungerade detta inte! Finns det några andra tips?

Kollade på nyhetsmorgon där Carolina Gynning och hennes mamma var med! Har missat helt att hon målar tavlor! Måste erkänna att de var grymt coola, hade jag haft råd och plats här hemma hade jag nog köpt denna: 

Lånat från : agnetagynning.com. Målad av Carolina GynningBild lånad från: agnetagynning.com. Målad av Carolina Gynning

En rejäl färgklick! I övrigt tycker jag att Carolina är en stark person som får ta mycket skit från många människor (får erkänna att jag en gång i tiden var en av dem personerna som gav skit,men har helt ändrat uppfatning) men att hon ändå orkar kämpa på och gör det med framgång!

Idag ska jag jobba, börjar 16.00, det är lite trist för hela veckan kommer jag och Jo gå om varandra, han slutar jobba 16.00 och jag börjar då... men men, måste ju få in sin inkomst! Innan dess hade jag nog tänkt göra något, men just nu ska jag nog vända mig om i sängen o slumra till en stund till ;)

Ha det gott! Vi hörs!

Love



Party på Marstrand..

I lördags var det dags för först lite arbete, sedan barnkalas hos min syster för hennes två småttingar fyllde 4 och 7 år! (dom har blivit hur stora som helst,tiden går fort!) i Göteborg. Sen bar det av hem till Antons föräldrarshus på Tjörn där vi satt o mingla en stund tills vi blev skjutsade med båt till Marstrand!

Trodde att det skulle vara mycket mer folk som rörde sig där, men inte alls lika mycket som det har varit.. men hade jätte trevligt ändå med många goa skratt, fick tränat magmusklerna lite ;) och kan säga att vi ägde dansgolvet, haha!

Jag o becka skulle "ragga" drinkar..men det gick inte allt för bra... :p Kvällen avslutades med klassisk fet nattamat, denna kväll blev det mos,grillkorv o massa västkustsallad!
Sedan tog vi en taxibåt hem, och sov i Antons "barndomsrum" =) Dagen efter blev det pizza till frukost och sedan jobba igen!

Tur att jag ska träna magträning ikväll!!

Love  


Majsan...

Måste skriva lite om min underbara katt Majsan.

Har haft henne i snart ett år, hon är väldigt pratsam, har ingen svans (hon har rasen Manx i sig) och gillar att sova på knasiga ställen som t.ex. :

 i en påse..

Love


Då var det dags att Försöka igen!!

Nu har det blivit dags att försöka mig på att blogga igen, har börjat på ett antal bloggar men sen glömt bort dem, både namn,sida och lösenord =/ Haha! Får se hur det går denna gången med uppdateringar osv.

Uppdateringar kommer... måste först försöka lära mig hur denna bloggsida fungerar :p





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0